aanzicht voor.bmp

Woning Spanje

Een tweede woning met gastenverblijf aan de kust van Begur in Spanje. Koel verscholen in de berghelling bevindt zich het gastenverblijf welke het basement van de bovengelegen woning vormt. Drie `kubussen’ die op transparante wijze met elkaar verbonden zijn, vormen de drager voor deze woning. De posities van de kubussen zijn, evenals de snedes in de volumes, bepaald op basis van zichtlijnen, windrichting en bezonning.

De afgeronde kubussen vinden met hun grove textuur en kleurgebruik aansluiting bij de karakteristieke bebouwing in de omgeving. De ranke stalen puien creëren echter een eigen identiteit.

Een project in samenwerking met Remy Meijers Interieurarchitectuur.

In ontwikkeling

Ranke stalen puien vervagen de grens tussen binnen en buiten

aanzicht achterzijde.bmp
aanzicht vogelvlucht.bmp

Witte kubussen op transparante wijze met elkaar verbonden

aanzicht voor night.bmp